Etsi
Käytössäni on nykyaikaiset ja luotettavat värituotteet, kotimaiselta Four Reasonsilta.
 
 

  • Uusi, upea OPTIMA, toimii sekä kevyt- että kestovärinä. Sävyissä yhdistyy uusin väriteknologia, jonka ansiosta värit ovat ihanan läpikuultavia, mutta niiden peittokyky on silti täydellinen. Värikäsittelyn jälkeen hiuksissa on upean sävykäs, kiiltävä väri ja ne tuntuvat pehmeiltä. Värisarja on ammoniakiton, hajusteeton ja vegaaninen.
  • Four Reasons LUXIMA -kiiltosävyte on uudenlainen, ammoniakiton hiusväri, jonka ainutlaatuinen pigmenttirakenne mahdollistaa uniikit, kauniin läpikuultavat värjäystulokset. Luxima hyödyntää teknologiaa, joka lisää väripigmenttien valonheijastuskykyä, suojaa ja kosteuttaa hiuspohjaa antaen uskomattoman kirkkaan ja puhtaan, säkenöivän kiiltävän sävyn. Luxima -sävyt jättävät hiusten omat syvyyserot näkyviin, jolloin kolmiulotteinen vaikutelma tehostuu. Sävyn kaunis vivahteikkuus ja upea kiilto säilyvät hiuksissa pitkään. 
  • Ammoniakiton LUXIMA MEN -kiiltosävyte on suunniteltu etenkin miehille hiusten nopeaan, luonnolliseen ja moniulotteiseen sävytykseen. Luxima Men korostaa ja syventää hiusten omaa sävykkyyttä vaalentamatta ja tasoittamatta täysin hiuksessa olevia luonnollisia värieroja.

Four Reasons Nature

Luonnonkosmetiikkasarja Nature on vegaaninen hiustuotesarja, jolla on Ecocertin® myöntämä kansainvälinen luonnonkosmetiikan Cosmos Natural -sertifikaatti. Tuotteet valmistetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Suomessa. Siksi se on hyvä valinta sekä sinulle että ympäristölle. Four Reasons Nature on laadukasta luksusta!